Μπλε καβούρι

Το μπλε καβούρι αλιεύεται στα νερά του Αιγαίου και αποτελεί το νοστιμότερο καρκινοειδές. Οι ζωμοί και τα αρώματά του, όταν μαγειρευτεί, μπορούν να δημιουργήσουν μοναδικά πιάτα (με ζυμαρικά, ριζότο, στον ατμό, στα κάρβουνα). Τα καβούρια μας διαλέγονται, συντηρούνται και συσκευάζονται στις εγκαταστάσεις μας, προκειμένου να παραδοθούν ζωντανά σε Ευρώπη, Ασία και Αμερική. Ακολουθούνται πιστά όλες οι απαραίτητες διαδικασίες που ορίζει το τμήμα ποιοτικού ελέγχου, ώστε να εξασφαλιστεί η ποιότητα και η ασφάλεια του προϊόντος.

Outlined Graphic blue crab
Mytilos blue crabs Photo

Μπλε καβούρι

Callinectes Sapidus
Αλιεύεται στη Μεσόγειο (FAO 37)

Μέγεθος

3-5τεμ/κιλό

Αλατότητα

1.024 - 1.026

Συσκευασία

5 κιλά

Συντήρηση

5 - 6 °C σε ψυγείο
13°C σε δεξαμενές

Διαθεσιμότητα
X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X
Ιαν Φεβ Μάρ Απρ Μάϊ Ιούν Ιούλ Αύγ Σεπ Οκτ Νοέ Δεκ

Από το βυθό στο πιάτο σας

Shellfish and Ice

40 χρόνια στον αφρό της Μεσογείου

Crustaceans on the sea

Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Sunset

Διαβάστε την πολιτική απορρήτου

Ηλιοβασίλεμα

Γνωρίστε τις περιόδους αλιείας

Οστρακοειδή σε κιβώτιο συντήρησης

Περιηγηθείτε στις περιοχές αλιείας

Αλιευτικά καράβια - ψαρόβαρκες στην θάλασσα

Προσιτή, καθημερινή πολυτέλεια

Crustaceans in the Ice

Τα εξαιρετικά θαλασσινά του Αιγαίου!

Aegean gourmet meal ready to eat on the plate

Τα εξαιρετικά θαλασσινά του Αιγαίου!

Aegean gourmet meal ready to eat on the plate

Τα εξαιρετικά θαλασσινά του Αιγαίου!

Aegean gourmet meal ready to eat on the plate

Τα εξαιρετικά θαλασσινά του Αιγαίου!

Finest Greek Seafood 

Τα εξαιρετικά θαλασσινά του Αιγαίου!

Aegean gourmet meal ready to eat on the plate