Αχιβάδες

Οι αχιβάδες μας καλλιεργούνται στη Βόρεια Ιταλία και εισάγονται οδικώς στην Ελλάδα. Συντηρούνται σε ειδικά συστήματα συντήρησης θαλασσινού νερού στις εγκαταστάσεις μας μέχρι να επανασυσκευαστούν και να οδηγηθούν στην αγορά. Πρόκειται για θαλασσινό με γλυκιά γεύση, ιδανικό για μία από τις νοστιμότερες μακαρονάδες, την spaghetti alle vongole. Μπορούμε να τις αχνίσουμε ώστε να ανοίξουν και να τις απολαύσουμε με λίγο λάδι, κρασί, σκόρδο και μυρωδικά.

Outlined Graphic clams
Mytilos clams Photo

Αχιβάδες

Tapes Philippinarum
Αλιεύονται από δύτες στην Μεσόγειο (FAO 37)

Μέγεθος

45-50 τεμ./κιλό

Αλατότητα

1.024 - 1.026

Συσκευασία

5 κιλών

Συντήρηση

13 °C σε δεξαμενές
5 - 6 °C σε ψυγεία

Διαθεσιμότητα
X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X
Ιαν Φεβ Μάρ Απρ Μάϊ Ιούν Ιούλ Αύγ Σεπ Οκτ Νοέ Δεκ

Από το βυθό στο πιάτο σας

Shellfish and Ice

40 χρόνια στον αφρό της Μεσογείου

Crustaceans on the sea

Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Sunset

Διαβάστε την πολιτική απορρήτου

Ηλιοβασίλεμα

Γνωρίστε τις περιόδους αλιείας

Οστρακοειδή σε κιβώτιο συντήρησης

Περιηγηθείτε στις περιοχές αλιείας

Αλιευτικά καράβια - ψαρόβαρκες στην θάλασσα

Προσιτή, καθημερινή πολυτέλεια

Crustaceans in the Ice

Τα εξαιρετικά θαλασσινά του Αιγαίου!

Aegean gourmet meal ready to eat on the plate

Τα εξαιρετικά θαλασσινά του Αιγαίου!

Aegean gourmet meal ready to eat on the plate

Τα εξαιρετικά θαλασσινά του Αιγαίου!

Aegean gourmet meal ready to eat on the plate

Τα εξαιρετικά θαλασσινά του Αιγαίου!

Finest Greek Seafood 

Τα εξαιρετικά θαλασσινά του Αιγαίου!

Aegean gourmet meal ready to eat on the plate