Βασιλικό καβούρι

Πρόκειται για το σπανιότερο και το μεγαλύτερο είδος καβουριού, που αλιεύεται στη Νορβηγία και φτάνει στην Ελλάδα αεροπορικώς. Διατηρείται σε θαλασσινό νερό, σε ειδικές δεξαμενές στα συστήματα συντήρησης των εγκαταστάσεών μας, συσκευάζεται και οδηγείται στην ελληνική αγορά. Είμαστε περήφανοι που καταφέρνουμε και τα παραδίδουμε ζωντανά από την Νορβηγία στα ελληνικά εστιατόρια καθώς είναι ένα είδος ιδιαίτερα ευαίσθητο που η διαχείρισή του απαιτεί άκρως επαγγελματικούς χειρισμούς. Είναι υπέροχο αχνιστό, με ζυμαρικά, στη σχάρα κ.α.

Outlined Graphic king crab
Mytilos king crab Photo

Κόκκινο Βασιλικό καβούρι

Paralithodes Camtschatica
Αλιεύεται στο Βορειοανατολικό Ατλαντικό (FAO 27)

Μέγεθος

1.500 - 5.000 γρ.

Αλατότητα

1.024 - 1.026

Συσκευασία

2 - 10 κιλά

Συντήρηση

3 - 5 °C σε δεξαμενές
5 - 6 °C σε ψυγείο

Διαθεσιμότητα
X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X
Ιαν Φεβ Μάρ Απρ Μάϊ Ιούν Ιούλ Αύγ Σεπ Οκτ Νοέ Δεκ

Από το βυθό στο πιάτο σας

Shellfish and Ice

40 χρόνια στον αφρό της Μεσογείου

Crustaceans on the sea

Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Sunset

Διαβάστε την πολιτική απορρήτου

Ηλιοβασίλεμα

Γνωρίστε τις περιόδους αλιείας

Οστρακοειδή σε κιβώτιο συντήρησης

Περιηγηθείτε στις περιοχές αλιείας

Αλιευτικά καράβια - ψαρόβαρκες στην θάλασσα

Προσιτή, καθημερινή πολυτέλεια

Crustaceans in the Ice

Τα εξαιρετικά θαλασσινά του Αιγαίου!

Aegean gourmet meal ready to eat on the plate

Τα εξαιρετικά θαλασσινά του Αιγαίου!

Aegean gourmet meal ready to eat on the plate

Τα εξαιρετικά θαλασσινά του Αιγαίου!

Aegean gourmet meal ready to eat on the plate

Τα εξαιρετικά θαλασσινά του Αιγαίου!

Finest Greek Seafood 

Τα εξαιρετικά θαλασσινά του Αιγαίου!

Aegean gourmet meal ready to eat on the plate