ΕΣΠΑ ΒΑΝΝΕΡ

Μύδια

Τα μύδια, το δημοφιλέστερο οστρακοειδές, καλλιεργούνται κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα και μαγειρεύονται με πάρα πολλούς τρόπους: αχνιστά, σαγανάκι, ψητά, με ζυμαρικά, ριζότο, τηγανητά, γκρατινέ κ.α. Τα μύδια Μytilos επιλέγονται προσεχτικά και περνούν από όλες τις διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου, ώστε να εξασφαλιστούν η ποιότητα και η ασφάλειά τους. Αφού περάσουν με επιτυχία από όλα τα στάδια (πλύση, εξυγίανση, συσκευασία, μικροβιολογικές αναλύσεις) παίρνουν το καρτελάκι Μytilos και οδηγούνται στην αγορά.

Outlined Graphic mussel
Mytilos Mussel Photo

Μύδια

Mytilus Galloprovincialis
Καλλιεργούνται στη Μεσόγειο (FAO 37)

Μέγεθος

35 - 40 τεμ / κιλό

Αλατότητα

1027 - 1029

Συσκευασία

5 κιλά

Συντήρηση

13 °C σε δεξαμενές
5 - 6 °C στο ψυγείο

Διαθεσιμότητα
X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X
Ιαν Φεβ Μάρ Απρ Μάϊ Ιούν Ιούλ Αύγ Σεπ Οκτ Νοέ Δεκ

Finest Greek Seafood

Mediterranean Recipes

Τα εξαιρετικά θαλασσινά του Αιγαίου!

Aegean gourmet meal ready to eat on the plate

Περιηγηθείτε στις περιοχές αλιείας

Αλιευτικά καράβια - ψαρόβαρκες στην θάλασσα

Γνωρίστε τις περιόδους αλιείας

Οστρακοειδή σε κιβώτιο συντήρησης

Διαβάστε την πολιτική απορρήτου

Ηλιοβασίλεμα

Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Sunset

40 χρόνια στον αφρό της Μεσογείου

Crustaceans on the sea

Από το βυθό στο πιάτο σας

Shellfish and Ice

Προσιτή, καθημερινή πολυτέλεια

Crustaceans in the Ice