Μύδια

Τα μύδια, το δημοφιλέστερο οστρακοειδές, καλλιεργούνται κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα και μαγειρεύονται με πάρα πολλούς τρόπους: αχνιστά, σαγανάκι, ψητά, με ζυμαρικά, ριζότο, τηγανητά, γκρατινέ κ.α. Τα μύδια Μytilos επιλέγονται προσεχτικά και περνούν από όλες τις διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου, ώστε να εξασφαλιστούν η ποιότητα και η ασφάλειά τους. Αφού περάσουν με επιτυχία από όλα τα στάδια (πλύση, εξυγίανση, συσκευασία, μικροβιολογικές αναλύσεις) παίρνουν το καρτελάκι Μytilos και οδηγούνται στην αγορά.

Outlined Graphic mussel
Mytilos Mussel Photo

Μύδια

Mytilus Galloprovincialis
Καλλιεργούνται στη Μεσόγειο (FAO 37)

Μέγεθος

35 - 40 τεμ / κιλό

Αλατότητα

1027 - 1029

Συσκευασία

5 κιλά

Συντήρηση

13 °C σε δεξαμενές
5 - 6 °C στο ψυγείο

Διαθεσιμότητα
X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X
Ιαν Φεβ Μάρ Απρ Μάϊ Ιούν Ιούλ Αύγ Σεπ Οκτ Νοέ Δεκ

Από το βυθό στο πιάτο σας

Shellfish and Ice

40 χρόνια στον αφρό της Μεσογείου

Crustaceans on the sea

Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Sunset

Διαβάστε την πολιτική απορρήτου

Ηλιοβασίλεμα

Γνωρίστε τις περιόδους αλιείας

Οστρακοειδή σε κιβώτιο συντήρησης

Περιηγηθείτε στις περιοχές αλιείας

Αλιευτικά καράβια - ψαρόβαρκες στην θάλασσα

Προσιτή, καθημερινή πολυτέλεια

Crustaceans in the Ice

Τα εξαιρετικά θαλασσινά του Αιγαίου!

Aegean gourmet meal ready to eat on the plate

Τα εξαιρετικά θαλασσινά του Αιγαίου!

Aegean gourmet meal ready to eat on the plate

Τα εξαιρετικά θαλασσινά του Αιγαίου!

Aegean gourmet meal ready to eat on the plate

Τα εξαιρετικά θαλασσινά του Αιγαίου!

Finest Greek Seafood 

Τα εξαιρετικά θαλασσινά του Αιγαίου!

Aegean gourmet meal ready to eat on the plate