ΕΣΠΑ ΒΑΝΝΕΡ

Στρείδια

Τα στρείδια fine de Claire καλλιεργούνται στη Γαλλία και εισάγονται οδικώς στην Ελλάδα. Αποτελούν μία ξεχωριστή λιχουδιά της θάλασσας, καθώς τοποθετούνται σε τεχνητά, ρηχά «θαλάσσια κρεβάτια» για τουλάχιστον ένα μήνα πριν συσκευαστούν, ώστε να αποκτήσουν την γλυκιά, φρουτώδη γεύση τους. Καταναλώνονται κυρίως ωμά, με λεμόνι, και συνδυάζονται άψογα με κρασί ή σαμπάνια. Πωλούνται κατά νούμερα, τα οποία υποδηλώνουν τον αριθμό τεμαχίων ανά κιλό (Νο2: 10τεμ/κιλό, Νο3 12 τεμ/κιλό).

Outlined Graphic Oysters
Mytilos Oysters Photo

Στρείδια fine de Claire

Grassostrea Gigas
Προιόν καλλιέργειας στη Γαλλία (FAO 27)

Μέγεθος

No2 10τεμ./κιλό, Νο3 12τεμ./κιλό

Αλατότητα

1.024 - 1.026

Συσκευασία

5 κιλών

Συντήρηση

13 °C σε δεξαμενές
5-6 °C σε ψυγεία

Διαθεσιμότητα
X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X
Ιαν Φεβ Μάρ Απρ Μάϊ Ιούν Ιούλ Αύγ Σεπ Οκτ Νοέ Δεκ

Finest Greek Seafood

Mediterranean Recipes

Τα εξαιρετικά θαλασσινά του Αιγαίου!

Aegean gourmet meal ready to eat on the plate

Περιηγηθείτε στις περιοχές αλιείας

Αλιευτικά καράβια - ψαρόβαρκες στην θάλασσα

Γνωρίστε τις περιόδους αλιείας

Οστρακοειδή σε κιβώτιο συντήρησης

Διαβάστε την πολιτική απορρήτου

Ηλιοβασίλεμα

Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Sunset

40 χρόνια στον αφρό της Μεσογείου

Crustaceans on the sea

Από το βυθό στο πιάτο σας

Shellfish and Ice

Προσιτή, καθημερινή πολυτέλεια

Crustaceans in the Ice