Στρείδια

Τα στρείδια fine de Claire καλλιεργούνται στη Γαλλία και εισάγονται οδικώς στην Ελλάδα. Αποτελούν μία ξεχωριστή λιχουδιά της θάλασσας, καθώς τοποθετούνται σε τεχνητά, ρηχά «θαλάσσια κρεβάτια» για τουλάχιστον ένα μήνα πριν συσκευαστούν, ώστε να αποκτήσουν την γλυκιά, φρουτώδη γεύση τους. Καταναλώνονται κυρίως ωμά, με λεμόνι, και συνδυάζονται άψογα με κρασί ή σαμπάνια. Πωλούνται κατά νούμερα, τα οποία υποδηλώνουν τον αριθμό τεμαχίων ανά κιλό (Νο2: 10τεμ/κιλό, Νο3 12 τεμ/κιλό).

Outlined Graphic Oysters
Mytilos Oysters Photo

Στρείδια fine de Claire

Grassostrea Gigas
Προιόν καλλιέργειας στη Γαλλία (FAO 27)

Μέγεθος

No2 10τεμ./κιλό, Νο3 12τεμ./κιλό

Αλατότητα

1.024 - 1.026

Συσκευασία

5 κιλών

Συντήρηση

13 °C σε δεξαμενές
5-6 °C σε ψυγεία

Διαθεσιμότητα
X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X
Ιαν Φεβ Μάρ Απρ Μάϊ Ιούν Ιούλ Αύγ Σεπ Οκτ Νοέ Δεκ

Από το βυθό στο πιάτο σας

Shellfish and Ice

40 χρόνια στον αφρό της Μεσογείου

Crustaceans on the sea

Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Sunset

Διαβάστε την πολιτική απορρήτου

Ηλιοβασίλεμα

Γνωρίστε τις περιόδους αλιείας

Οστρακοειδή σε κιβώτιο συντήρησης

Περιηγηθείτε στις περιοχές αλιείας

Αλιευτικά καράβια - ψαρόβαρκες στην θάλασσα

Προσιτή, καθημερινή πολυτέλεια

Crustaceans in the Ice

Τα εξαιρετικά θαλασσινά του Αιγαίου!

Aegean gourmet meal ready to eat on the plate

Τα εξαιρετικά θαλασσινά του Αιγαίου!

Aegean gourmet meal ready to eat on the plate

Τα εξαιρετικά θαλασσινά του Αιγαίου!

Aegean gourmet meal ready to eat on the plate

Τα εξαιρετικά θαλασσινά του Αιγαίου!

Finest Greek Seafood 

Τα εξαιρετικά θαλασσινά του Αιγαίου!

Aegean gourmet meal ready to eat on the plate