Ποιοί είμαστε

ΕΣΠΑ ΒΑΝΝΕΡ

Ασφαλή θαλασσινά, άριστης ποιότητας

Η Mytilos ειδικεύεται στο εμπόριο ζωντανών οστρακοειδών και καρκινοειδών. Ως εταιρεία με πολυετή εμπειρία, αναβαθμίζει συνεχώς τις διαδικασίες που πραγματοποιούνται από την επιλογή εώς και την παράδοση των προϊόντων, με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. 
Εφαρμόζουμε όλες τις απαραίτητες πιστοποιημένες μεθόδους κατά την επιλογή, εξυγίανση, συντήρηση, συσκευασία και αποστολή ώστε να διασφαλίσουμε την υγιεινή των ζωντανών προϊόντων και να προσφέρουμε ο,τι καλύτερο στους καταναλωτές και τους πελάτες μας.
Πελάτες μας είστε εσείς που πιστεύετε πως η ποιότητα είναι αυτή που σας κάνει να διαφοροποιείστε και να ξεχωρίζετε. Δημιουργούμε σχέσεις συνεργασίας οι οποίες βασίζονται στον επαγγελματισμό και στόχο έχουν την εξέλιξη και τη διάρκεια.

Οι μυδοκαλλιέργειές μας

Oι μυδοκαλλιέργειες μας βρίσκονται στην περιοχή της Μεθώνης Πιερίας. Οι συνθήκες στις περιοχές αυτές είναι ιδανικές για την καλλιέργεια του προϊόντος καθώς τα νερά των ποταμών που καταλήγουν στο Θερμαϊκό κόλπο διατηρούν την αλατότητα και τη θερμοκρασία στα κατάλληλα επίπεδα.

Μυδοκαλλιέργειές στην θάλλασα

Ποικιλία συσκευασιών για κάθε σας ανάγκη

Ως Μύτιλος, προμηθεύουμε τις ελληνικές και τις ευρωπαικές αγορές με προιόντα σε μία μεγάλη ποικιλία συσκευασιών που ικανοποιούν όλες τις πιθανές σας ανάγκες. Στοχεύουμε ψηλά, κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε όλες τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, τόσο τις παρούσες, όσο και τις πιθανές, μελλοντικές.

Μεριδοποίηση των προϊόντων μύτιλος προς συσκευασία

Finest Greek Seafood

Mediterranean Recipes

Τα εξαιρετικά θαλασσινά του Αιγαίου!

Aegean gourmet meal ready to eat on the plate

Περιηγηθείτε στις περιοχές αλιείας

Αλιευτικά καράβια - ψαρόβαρκες στην θάλασσα

Γνωρίστε τις περιόδους αλιείας

Οστρακοειδή σε κιβώτιο συντήρησης

Διαβάστε την πολιτική απορρήτου

Ηλιοβασίλεμα

Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Sunset

40 χρόνια στον αφρό της Μεσογείου

Crustaceans on the sea

Από το βυθό στο πιάτο σας

Shellfish and Ice

Προσιτή, καθημερινή πολυτέλεια

Crustaceans in the Ice