Μπλε καβούρι
Το μπλε καβούρι αλιεύεται στα νερά του Αιγαίου και αποτελεί το νοστιμότερο καρκινοειδές. Οι ζωμοί και τα αρώματά του, όταν μαγειρευτεί, μπορούν να δημιουργήσουν μοναδικά πιάτα (με ζυμαρικά, ριζότο, στον ατμό, στα κάρβουνα). Τα καβούρια μας διαλέγονται, συντηρούνται και συσκευάζονται στις εγκαταστάσεις μας, προκειμένου να παραδοθούν ζωντανά σε Ευρώπη, Ασία και Αμερική. Ακολουθούνται πιστά όλες οι απαραίτητες διαδικασίες που ορίζει το τμήμα ποιοτικού ελέγχου, ώστε να εξασφαλιστεί η ποιότητα και η ασφάλεια του προϊόντος.
Μπλε καβούρι
Callinectes Sapidus
Αλιεύεται στη Μεσόγειο (FAO 37)
3-5τεμ/κιλό
1.024 - 1.026
5 κιλά
5 - 6 °C σε ψυγείο
13°C σε δεξαμενές
X | X | X | X | X | X | X | X | X | X | X | X | X | X | X | X | X | X | X | X | X | X | X | X |
Ιαν | Φεβ | Μάρ | Απρ | Μάϊ | Ιούν | Ιούλ | Αύγ | Σεπ | Οκτ | Νοέ | Δεκ |