ΕΣΠΑ ΒΑΝΝΕΡ

Λιγκουίνι με πέστο βασιλικού ​​​​​​​και θράψαλο
Λιγκουίνι με πέστο βασιλικού ​​​​​​​και θράψαλο

Λιγκουίνι με πέστο βασιλικού
και θράψαλο

Από τα νερά του Αιγαίου στο τραπέζι σας

Συστατικά: 74% βρασμένα λιγκουίνι (σιμιγδάλι σίτου, νερό), 14% πέστο [εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, βασιλικός, τυρί Grana Padano ΠΟΠ (αγελαδινό γάλα, αλάτι, πυτιά, συντηρητικό: λυσοζύμη (περιέχει αυγό)), αλάτι, μπαχαρικά, σκόρδο], 12% βρασμένο καλαμάρι (11,5% καλαμάρι), αλάτι, διορθωτικά οξύτητας: κιτρικό οξύ, κιτρικό νάτριο, σταθεροποιητής: φωσφορικό νάτριο), ξύδι από κόκκινο κρασί, αλάτι, αρωματικά βότανα.

 

Διατροφική
Δήλωση Ανά 100g
Aνά μερίδα
(300g)
%ΠΠΑ*
Ενέργεια 816kJ/195kcal
2448kJ/585kcal 26%
Λιπαρά 7,9g
23,7g 31%
εκ των οποίων κορεσμένα 1,4g
4,2g 20%
Υδατάνθρακες 24,6g
73,8g 24%
εκ των οποίων σάκχαρα 1,2g
3,6g 4%
Πρωτεΐνες 5,7g
17,1g 37%
Αλάτι 1,10g
3,30g 41%

* ΠΠΑ (%) Προσλαµβανόµενη Ποσότητα Αναφοράς ενός µέσου ενήλικα 8400kJ/2000kcal

 

Διάρκεια ζωής: 45 ημέρες.

Διατηρείται στο ψυγείο σε θερμοκρασία 1ºC - 5⁰C
Μετά το άνοιγμα να διατηρείται στο ψυγείο και να καταναλώνεται εντός 24 ωρών.

Κατάλληλο για κατάψυξη. Ξεπαγώστε καλά πριν την χρήση.
Μετά το άνοιγμα να διατηρείται στο ψυγείο και να καταναλώνεται εντός 24 ωρών.

 

ΚΑΘ. ΒΑΡΟΣ: 300g℮ | 1 ΜΕΡΙΔΑ

ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ
ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ 3’

ΜΕ ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΘΕΤΑ
ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ

Δείτε επίσης

Finest Greek Seafood

Mediterranean Recipes

Τα εξαιρετικά θαλασσινά του Αιγαίου!

Aegean gourmet meal ready to eat on the plate

Περιηγηθείτε στις περιοχές αλιείας

Αλιευτικά καράβια - ψαρόβαρκες στην θάλασσα

Γνωρίστε τις περιόδους αλιείας

Οστρακοειδή σε κιβώτιο συντήρησης

Διαβάστε την πολιτική απορρήτου

Ηλιοβασίλεμα

Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Sunset

40 χρόνια στον αφρό της Μεσογείου

Crustaceans on the sea

Από το βυθό στο πιάτο σας

Shellfish and Ice

Προσιτή, καθημερινή πολυτέλεια

Crustaceans in the Ice

Από το ψυγείο
στο πιάτο σας
σε 3 λεπτά!

Όταν λέμε ότι εσείς απλά απολαμβάνετε μέσα σε 3 λεπτά το εννοούμε!
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφαιρέσετε τη χάρτινη ετικέτα, να βάλετε το γεύμα στο φούρνο μικροκυμάτων για περίπου 2 λεπτά μέχρι να ζεσταθεί, να το αφήσετε έξω ένα λεπτό να "ξεκουραστεί", να βγάλετε το φιλμ και να το απολαύσετε.

REMOVE THE LABEL ICON

ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ
ΤΗ ΧΑΡΤΙΝΗ
ΕΤΙΚΕΤΑ

MICROWAVE FOR 2 MINUTES, ICON

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ
ΤΟ ΓΕΥΜΑ
ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ
ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ
ΓΙΑ 2ΛΕΠΤΑ

STAND FOR 1 MINUTE, ICON

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΓΕΥΜΑ
ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ
ΓΙΑ 1 ΛΕΠΤΟ

REMOVE THE PACKAGE FILM, ICON

ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ
ΤΟ ΦΙΛΜ
ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ

Δοκιμάστε
το καρπάτσιο χταποδιού

Το καρπάτσιο χταποδιού είναι το θρυλικό πιάτο της αριστοκρατίας της Βενετίας. Αλιεύεται στην Ελλάδα και προσθέτουμε μόνο αλάτι και ξύδι για να διατηρήσουμε την αίσθηση της φρεσκάδας της Μεσογείου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ