Risotto with Mushrooms
Risotto with Mushrooms

Risotto
with Mushrooms

From the Aegean, to wherever you are

Ingredients: 34% Mushrooms, 23% Rice, water, extra virgin olive oil, onion, white wine (contains sulfite), butter, hard cheese [cow milk, salt, rennet, preservative: lysozyme (contains egg)], parsley, salt, natural flavoring, garlic, herbs, spices.

Nutrition
Declaration Per 100g
Per serving
(300g)
%RI*
Energy 790kJ/189kcal370kJ/567kcal28%
Fat 11,1g33,3g47%
of which saturates 3,8g11,4g57%
Carbohydrate 18,65g55,8g22%
of which sugars 0,4g1,2g1%
Proteins 3,5g10,5g21%
Salt 1,2g3,6g60%

 * RI (%) Reference Intake of an average adult 8400kJ/2000kcal

  • ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ
    ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ 3’
  • ΜΕ ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
    ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΘΕΤΑ
    ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ

Additional choices

Από το ψυγείο
στο πιάτο σας
σε 3 λεπτά!

Όταν λέμε ότι εσείς απλά απολαμβάνετε μέσα σε 3 λεπτά το εννοούμε!
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφαιρέσετε τη χάρτινη ετικέτα, να βάλετε το γεύμα στο φούρνο μικροκυμάτων για περίπου 2 λεπτά μέχρι να ζεσταθεί, να το αφήσετε έξω ένα λεπτό να "ξεκουραστεί", να βγάλετε το φιλμ και να το απολαύσετε.

REMOVE THE LABEL

ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ
ΤΗΝ ΕΤΙΚΕΤΑ

MICROWAVE FOR 2 MINUTES

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ
ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ
ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ
[750W] ΓΙΑ 2 ΛΕΠΤΑ

ALLOW TO STAND FOR 1 MINUTE

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΓΕΥΜΑ
ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ
ΓΙΑ 1 ΛΕΠΤΟ

REMOVE THE FILM AND ENJOY

ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ
ΤΟ ΦΙΛΜ
ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ