ΕΣΠΑ ΒΑΝΝΕΡ

Κοφτό μακαρονάκι με χταπόδι
Ditalini with Octopus

Κοφτό μακαρονάκι
με χταπόδι

Από τα νερά του Αιγαίου στο τραπέζι σας

Συστατικά: 60% βρασμένο κοφτό μακαρονάκι (σιμιγδάλι σίτου, νερό), ντομάτα, κρεμμύδι, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, 6,6% βρασμένο χταπόδι (χταπόδι, νερό, αλάτι), μαϊντανός, αλάτι, σκόρδο, ζωμός λαχανικών [εκχύλισμα μαγιάς, σιρόπι γλυκόζης, ζάχαρη, αφυδατωμένα λαχανικά (καρότα, κρεμμύδι, σκόρδο), αλάτι, ελαιόλαδο, εκχυλίσματα μπαχαρικών (περιέχουν σέλινο), φυσικές αρωματικές ύλες, μπαχαρικά, βότανα], μπαχαρικά και βότανα.

Διατροφική Δήλωση Ανά 100g Aνά µερίδα
(300g)
%ΠΠΑ*
Ενέργεια 815kJ/194kcal
2444kJ/582kcal 29%
Λιπαρά 7,0g
21,0g 29%
εκ των οποίων κορεσμένα 1,0g
3,0g 15%
Υδατάνθρακες 27,7g
83,1g 31%
εκ των οποίων σάκχαρα 2,3g
6,9g 8%
Πρωτεΐνες 5,4g
16,2g 32%
Αλάτι 0,8g
2,40g 40%

* ΠΠΑ (%) Προσλαµβανόµενη Ποσότητα Αναφοράς ενός µέσου ενήλικα 8400kJ/2000kcal

Διάρκεια ζωής: 45 ημέρες.

Διατηρείται στο ψυγείο σε θερμοκρασία 1ºC - 5⁰C
Μετά το άνοιγμα να διατηρείται στο ψυγείο και να καταναλώνεται εντός 24 ωρών.

Κατάλληλο για κατάψυξη. Ξεπαγώστε καλά πριν την χρήση.
Μετά το άνοιγμα να διατηρείται στο ψυγείο και να καταναλώνεται εντός 24 ωρών.

 

ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ: 300g℮  |  1 ΜΕΡΙΔΑ

ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ ΓΕΥΜΑ
ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ 3’

ΜΕ ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΘΕΤΑ
ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ

Δείτε επίσης

Finest Greek Seafood

Mediterranean Recipes

Τα εξαιρετικά θαλασσινά του Αιγαίου!

Aegean gourmet meal ready to eat on the plate

Περιηγηθείτε στις περιοχές αλιείας

Αλιευτικά καράβια - ψαρόβαρκες στην θάλασσα

Γνωρίστε τις περιόδους αλιείας

Οστρακοειδή σε κιβώτιο συντήρησης

Διαβάστε την πολιτική απορρήτου

Ηλιοβασίλεμα

Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Sunset

40 χρόνια στον αφρό της Μεσογείου

Crustaceans on the sea

Από το βυθό στο πιάτο σας

Shellfish and Ice

Προσιτή, καθημερινή πολυτέλεια

Crustaceans in the Ice

Από το ψυγείο
στο πιάτο σας
σε 3 λεπτά!

Όταν λέμε ότι εσείς απλά απολαμβάνετε μέσα σε 3 λεπτά το εννοούμε!
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφαιρέσετε τη χάρτινη ετικέτα, να βάλετε το γεύμα στο φούρνο μικροκυμάτων για περίπου 2 λεπτά μέχρι να ζεσταθεί, να το αφήσετε έξω ένα λεπτό να "ξεκουραστεί", να βγάλετε το φιλμ και να το απολαύσετε.

REMOVE THE LABEL ICON

ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ
ΤΗ ΧΑΡΤΙΝΗ
ΕΤΙΚΕΤΑ

MICROWAVE FOR 2 MINUTES, ICON

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ
ΤΟ ΓΕΥΜΑ
ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ
ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ
ΓΙΑ 2ΛΕΠΤΑ

STAND FOR 1 MINUTE, ICON

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΓΕΥΜΑ
ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ
ΓΙΑ 1 ΛΕΠΤΟ

REMOVE THE PACKAGE FILM, ICON

ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ
ΤΟ ΦΙΛΜ
ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ

Δοκιμάστε
το καρπάτσιο χταποδιού

Το καρπάτσιο χταποδιού είναι το θρυλικό πιάτο της αριστοκρατίας της Βενετίας. Αλιεύεται στην Ελλάδα και προσθέτουμε μόνο αλάτι και ξύδι για να διατηρήσουμε την αίσθηση της φρεσκάδας της Μεσογείου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ