Κυδώνια

Ανιχνεύονται και αλιεύονται αποκλειστικά στο Αιγαίο, ένα προς ένα, με το χέρι, από έμπειρους δύτες. Σερβίρονται κυρίως ωμά με λεμόνι, όμως χρησιμοποιούνται και μαγειρεμένα, σε πιάτα με ζυμαρικά ή σε σαγανάκια. Όπως όλα τα όστρακά μας, επιλέγονται προσεχτικά και περνούν από όλες τις απαραίτητες διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου προκειμένου να εξασφαλιστεί η ποιότητα και η ασφάλειά τους. Εφόσον έχουν περάσει με επιτυχία από όλα τα στάδια, παίρνουν το καρτελάκι Mytilos και οδηγούνται στην αγορά.

Outlined Graphic warty venus
Mytilos warty venus Photo

Κυδώνια

Venus Verrucosa
Προιόν αλιείας στη Μεσόγειο (FAO 37)

Μέγεθος

30-35 τεμ / κιλό

Αλατότητα

1.024 - 1.026

Συσκευασία

5 κιλά

Συντήρηση

13 °C σε δεξαμενές
5 - 6 °C σε ψυγεία

Διαθεσιμότητα
X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X
Ιαν Φεβ Μάρ Απρ Μάϊ Ιούν Ιούλ Αύγ Σεπ Οκτ Νοέ Δεκ

Από το βυθό στο πιάτο σας

Shellfish and Ice

40 χρόνια στον αφρό της Μεσογείου

Crustaceans on the sea

Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!

Sunset

Διαβάστε την πολιτική απορρήτου

Ηλιοβασίλεμα

Γνωρίστε τις περιόδους αλιείας

Οστρακοειδή σε κιβώτιο συντήρησης

Περιηγηθείτε στις περιοχές αλιείας

Αλιευτικά καράβια - ψαρόβαρκες στην θάλασσα

Προσιτή, καθημερινή πολυτέλεια

Crustaceans in the Ice

Τα εξαιρετικά θαλασσινά του Αιγαίου!

Aegean gourmet meal ready to eat on the plate

Τα εξαιρετικά θαλασσινά του Αιγαίου!

Aegean gourmet meal ready to eat on the plate

Τα εξαιρετικά θαλασσινά του Αιγαίου!

Aegean gourmet meal ready to eat on the plate

Τα εξαιρετικά θαλασσινά του Αιγαίου!

Finest Greek Seafood 

Τα εξαιρετικά θαλασσινά του Αιγαίου!

Aegean gourmet meal ready to eat on the plate